Puiul prăjit cu Salsa Verde necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, fulgi de chili, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare includ Roasted Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Pui prăjit la tigaie cu salsa verde de Cilantro-Lime, și Salată de pui de cartofi prăjiți cu Salsa Verde.
Instrucțiuni
1
Clătiți puiul în lateral și afară sub apă rece. Se usucă și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 30 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Feliați hârtia de lămâie subțire și îndepărtați semințele. Ridicați pielea de pe pieptul puiului și așezați 3 felii de lămâie și 3 frunze de salvie între piele și carnea fiecărui sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Puneți ceapa, usturoiul, cimbrul și lămâia rămasă în cavitatea puiului. Frecați întregul pui cu ulei de măsline. Sare exteriorul și cavitatea puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Se pune într-un cuptor de 425 grade F pe un suport de prăjire, cu pieptul în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți un termometru pentru carne în coapsă și gătiți până când puiul ajunge la 160 de grade F. Acest lucru va dura aproximativ 10-15 minute pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți puiul din cuptor și lăsați-l să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Combinați toate ingredientele și lăsați să stea 2 ore sau mai mult pentru cele mai bune rezultate.