Pui prăjit cu Pesto de nucă-rucola
Pui prăjit cu Pesto de nucă-rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1317 calorii, 86G de proteine, și 101G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de crenguțe de cimbru, vin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pesto De Nucă De Rucola, Pesto de rucola și nucă, și Pesto De Nucă De Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați puiul, usturoiul, șalota, coaja și sucul de lămâie, cimbru, pătrunjel, ulei de măsline și vin; condimentează cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați un suport pe o foaie de copt cu margini.
Scoateți puiul din marinată, răzuind solidele. Aranjați puiul pe raft, cu pielea în sus. Prăjiți timp de 35 până la 40 de minute, până când pielea este aurie și crocantă și un termometru citit instantaneu introdus într-o coapsă înregistrează 16
Transferați puiul într-un platou și serviți cu Pesto de nucă-rucola.