Pui Prăjit Cu Panzanella De Roșii-Mentă

Pui Prăjit Cu Panzanella De Roșii-Mentă
Reteta de pui prăjită cu Panzanellan de tomate-menta este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 653 calorii, 41G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de mentă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete crocante de pui cu Panzanella de roșii Cherry, Cotlete crocante de pui cu Panzanella de roșii Cherry, și Piept de pui prăjit cu lămâie-usturoi cu Panzanella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentează generos puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Așezați într-o tigaie și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de oțet de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Se transferă la cuptor pentru a găti 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În timp ce puiul gătește, combinați roșiile, ceapa, usturoiul și menta într-un bol mediu de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Bateți 4 linguri de ulei de măsline și 3 linguri de oțet de vin roșu într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă 3/4 din vinaigretă pe salata de roșii și se amestecă pentru a se combina. Rezervați restul de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Când puiul se apropie de sfârșitul timpului de gătit, adăugați pâine cubată în tigaie și aruncați cu sucuri de carne pentru a acoperi. Reveniți la cuptor și continuați să gătiți, amestecând la fiecare 5 minute până când pâinea este bine prăjită și un termometru cu citire instantanee înregistrează 155 km F atunci când este introdus în partea cea mai adâncă a pieptului de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți puiul din cuptor. Aruncați încă o dată pâinea cu sucuri de tigaie și adăugați pâine în amestecul de roșii, amestecând pentru a combina. Lăsați salata și puiul să se odihnească timp de cinci minute. Apoi, serviți puiul, stropit cu sucuri de tigaie și rezervați vinaigreta, alături de panzanella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista