Pui Prăjit Cu Panzanella De Roșii-Mentă

Reteta de pui prăjită cu Panzanellan de tomate-menta este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 653 calorii, 41G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de mentă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete crocante de pui cu Panzanella de roșii Cherry, Cotlete crocante de pui cu Panzanella de roșii Cherry, și Piept de pui prăjit cu lămâie-usturoi cu Panzanella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Condimentează generos puiul cu sare și piper.
Așezați într-o tigaie și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de oțet de vin roșu.
Se transferă la cuptor pentru a găti 30 de minute.
În timp ce puiul gătește, combinați roșiile, ceapa, usturoiul și menta într-un bol mediu de amestecare.
Bateți 4 linguri de ulei de măsline și 3 linguri de oțet de vin roșu într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă 3/4 din vinaigretă pe salata de roșii și se amestecă pentru a se combina. Rezervați restul de vinetă.
Când puiul se apropie de sfârșitul timpului de gătit, adăugați pâine cubată în tigaie și aruncați cu sucuri de carne pentru a acoperi. Reveniți la cuptor și continuați să gătiți, amestecând la fiecare 5 minute până când pâinea este bine prăjită și un termometru cu citire instantanee înregistrează 155 km F atunci când este introdus în partea cea mai adâncă a pieptului de pui.
Scoateți puiul din cuptor. Aruncați încă o dată pâinea cu sucuri de tigaie și adăugați pâine în amestecul de roșii, amestecând pentru a combina. Lăsați salata și puiul să se odihnească timp de cinci minute. Apoi, serviți puiul, stropit cu sucuri de tigaie și rezervați vinaigreta, alături de panzanella.