Pui prăjit cu morcovi
Această rețetă face 4 porții cu 265 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Dacă $3.11 pe portie se încadrează în bugetul dvs., pui prăjit cu morcovi ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, morcovi, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Cu Cartofi Și Morcovi, Pui prăjit cu morcovi și migdale, și Pui prăjit cu unt cu ceapă și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 425 F. Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentează bine cu sare și piper. Umpleți cu lămâie, cimbru și jumătate din usturoi, apoi, folosind sfoara măcelarului, fixați aripile și picioarele de corp. 2
Așezați puiul într-o tigaie mică sau într-o tigaie mare, adâncă, rezistentă la cuptor. Înconjoară cu morcovii și usturoiul rămas, apoi adaugă 1 cană din bulionul de pui.
Stropiți cu ulei de măsline. 3 prăjiți puiul timp de 15minute la 425 buc.F. Dacă aveți un cuptor cu convecție, puteți reduce căldura la 375 buc. F pentru timpul rămas (în caz contrar, păstrați-l la 425 buc. f). Prăjiți până când puiul este auriu și morcovii sunt bine caramelizați, de la 1 la 1 la 1 oră; ungeti, cu bulion și sucuri de tigaie la fiecare 15 minute în primele 45 de minute.
Adăugați stoc dacă tigaia pare uscată. 4
Transferați puiul, morcovii și usturoiul într-un platou. Aruncați sfoară, cimbru și lămâie și lăsați puiul să se odihnească timp de 10 până la 15 minute. Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și aruncați-o.
Adăugați oțet în sucurile de tigaie rămase și serviți peste pui.