Pui prăjit cu miere și nuci
Pui prăjit cu miere și nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de feluri principale. Această rețetă are 4 porții. Pentru 1,94 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 652 de calorii , 35 g de proteine și 12 g de grăsimi . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Dacă ai la îndemână ulei de canalon, miere, sos de soia și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten și fără lactate . Este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 72% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt pui și tăiței în stil chinezesc prăjit , pui prăjit cu ghimbir și pui prăjit cu țelină și morcovi .
Instrucțiuni
Într-un bol mic, combinați primele cinci ingrediente până se omogenizează; dați deoparte. Într-o tigaie antiaderentă sau wok, căliți țelina și morcovii în 2 lingurițe de ulei până devin crocanți și moi.
Scoateți puiul din oală și păstrați-l la cald. În aceeași tigaie, prăjiți puiul în uleiul rămas până când nu mai este roz.
Puneți legumele înapoi în cratiță. Amestecați amestecul de suc de portocale și adăugați-l treptat în cratiță. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă.
Se servește cu orez, dacă se dorește.