Pui prăjit cu mere, cimbru și șalotă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript cu mere, cimbru și șalotă. Această rețetă servește 4. O porție conține 896 calorii, 65g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați mere, cimbru, sare kosher și piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Crown friptură de carne de porc cu mere Lady și eșalotă, Sănătos și delicios: friptură de porc en Cocotte cu mere și șalotă, și Pui cu roșii uscate la soare, șalotă și cimbru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați merele, 10 șalote și jumătate de cimbru în fundul tigaiei de prăjit; stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Împingeți merele și șalotele la marginile tăvii de prăjire.
Așezați șalotele rămase și cimbru în corpul de pui și legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie.
Așezați puiul în centrul tăvii de prăjit și frecați cu uleiul de măsline rămas, apoi condimentați liberal cu sare și piper.
Se introduce la cuptor și se prăjește până când temperatura internă ajunge la 160 km f, aproximativ 90 de minute.