Pui prăjit cu lămâie-rozmarin cu cartofi crocanți

Pui prăjit cu lămâie-rozmarin cu cartofi crocanți
Puiul prăjit cu lămâie-rozmarin cu cartofi crocanți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 822 calorii, 51G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 226 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, frunze de rozmarin, părți de pui pe piele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui fript cu lămâie și rozmarin cu cartofi crocanți, Pui de rozmarin cu lămâie prăjită și cartofi roșii, și Lemon Rosemary pui prăjit și cartofi.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului în poziția superioară-mijlocie și inferioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți tigaia din fontă de 12 inci la cuptor timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-un castron mare, amestecați usturoiul ras, rozmarinul, coaja, sarea, fulgii de piper și 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați bucăți de pui și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
5
Între timp, puneți untul în tigaie din fontă și reveniți la cuptor până se topește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Adăugați cartofi, usturoi, rozmarin și sare și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
7
Întindeți cartofii într-un singur strat și așezați-l pe raftul din mijlocul inferior. Prăjiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Scoateți cartofii, aruncați cu o lingură pentru a întoarce și acoperiți cu unt, apoi reveniți la raftul din mijlocul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
9
Când cartofii au fost transferați în raftul superior-mijlociu, pregătiți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaie de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați bucăți de pui, cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc bine, 5 până la 8 minute. Rezervați orice amestec de lămâie-rozmarin rămas în vasul de marinare a puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Gât De PuiGât De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Folosind clești, întoarceți bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
13
Adăugați morcovii și amestecul rămas de lămâie-rozmarin în tigaie și transferați-l în raftul din mijlocul inferior în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Continuați să prăjiți până când cartofii sunt complet fierți și aurii și morcovii sunt fragede, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Pe măsură ce timpul de gătit se apropie de sfârșit, verificați dacă bucățile de pui sunt coapte cu un termometru cu citire instantanee, îndepărtând bucățile de pui pe măsură ce termină de gătit (155 buc.F pentru carnea de sân, 170 buc. F pentru picioare și tobe) și menținându-le calde pe o farfurie acoperită cu folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Copane De PuiCopane De Pui
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
15
Serviți cartofii și morcovii cu bucăți de pui fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista