Pui prăjit cu lămâie, Oregano și vermut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu lămâie, Oregano și vermut. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.44 pe portie. O porție conține 775 calorii, 63G de proteine, și 55g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pui, sare, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pui Prăjit Cu Lămâie Și Oregano, Friptură de miel cu măsline, lămâie și Oregano proaspăt, și Oregano-Pui De Lamaie.
Instrucțiuni
Înveliți puiul cu 3 lingurițe de ulei.
Puneți bucățile, cu pielea în sus, într-o tigaie mare.
Presărați puiul cu oregano, 1 lingură de vermut, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Stropiți uleiul de linguriță rămas deasupra.
Gatiti puiul pana cand sanii sunt gata, aproximativ 25 de minute.
Scoateți sânii și aripile și continuați să gătiți copanele și coapsele până când ați terminat, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Scoateți tigaia de prăjire din cuptor; întoarceți sânii și aripile în tigaie. Se fierbe puiul până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Scoateți puiul din tigaie.
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire. Setați tigaia la foc moderat și adăugați restul de 1 lingură de vermut și apa. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maronii. Se fierbe până se reduce la aproximativ 2 linguri.
Adăugați orice sucuri acumulate din pui. Puneți sosul peste pui.
Variație: dacă preferați toată carnea albă sau întunecată, Folosiți patru sâni osoși, opt copane sau opt coapse în loc de bucăți asortate. Gatiti sanii timp de douazeci si cinci de minute sau picioarele timp de treizeci de minute.
Recomandare de vin: acest pui rustic, pe bază de plante, este cel mai bine servit cu un vin alb plin și puternic aromat. Uită-te spre sud, unde se găsește Greco di Tufo pământesc, bogat în nuci. Deși practic necunoscut, este unul dintre marii albi ai Italiei.