Pui prăjit cu lămâie, Oregano și vermut

Pui prăjit cu lămâie, Oregano și vermut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu lămâie, Oregano și vermut. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.44 pe portie. O porție conține 775 calorii, 63G de proteine, și 55g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pui, sare, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pui Prăjit Cu Lămâie Și Oregano, Friptură de miel cu măsline, lămâie și Oregano proaspăt, și Oregano-Pui De Lamaie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înveliți puiul cu 3 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Puneți bucățile, cu pielea în sus, într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Presărați puiul cu oregano, 1 lingură de vermut, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
VermutVermut
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Stropiți uleiul de linguriță rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Gatiti puiul pana cand sanii sunt gata, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți sânii și aripile și continuați să gătiți copanele și coapsele până când ați terminat, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
8
Încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
9
Scoateți tigaia de prăjire din cuptor; întoarceți sânii și aripile în tigaie. Se fierbe puiul până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire. Setați tigaia la foc moderat și adăugați restul de 1 lingură de vermut și apa. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maronii. Se fierbe până se reduce la aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
12
Adăugați orice sucuri acumulate din pui. Puneți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Variație: dacă preferați toată carnea albă sau întunecată, Folosiți patru sâni osoși, opt copane sau opt coapse în loc de bucăți asortate. Gatiti sanii timp de douazeci si cinci de minute sau picioarele timp de treizeci de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
14
Recomandare de vin: acest pui rustic, pe bază de plante, este cel mai bine servit cu un vin alb plin și puternic aromat. Uită-te spre sud, unde se găsește Greco di Tufo pământesc, bogat în nuci. Deși practic necunoscut, este unul dintre marii albi ai Italiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
GrecoGreco
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista