Pui Prăjit Cu Lapte Dublu Înmuiat
Dublu-întâlnire zară pui prăjit ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Acest fel principal are 669 calorii, 48G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zară, sos tabasco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit dublu înmuiat și napolitane Begiene cu lapte bătut, Napolitane cu lapte bătut cu oferte de pui prăjit cu lapte bătut, și Pui Prăjit Triplu Înmuiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați Zara, cimbru, Tabasco, Worcestershire, 1 lingură de sare și 1 1/2 lingurițe de piper într-un castron nereactiv suficient de mare pentru a conține toate bucățile de pui cu cel puțin 1 inch de rezervă.
Adăugați puiul și întoarceți-l pentru a acoperi complet în marinată. Se acoperă cu folie de plastic și se marinează la frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Scoateți puiul din frigider cu aproximativ 45 de minute înainte de prăjire.
Tapetați o foaie mare de copt cu folie de aluminiu. Într-un castron mare, puțin adânc, combinați făina, rămânând 1 lingură de sare, condimente Cajun și 1 linguriță de piper.
Scoateți puiul din marinada de zară și rotiți-l în făina condimentată până când este complet acoperit. Puneți-l pe foaia de copt pregătită; repetați cu puiul rămas. Înmuiați bucățile de pui acoperite încă o dată în marinată, apoi din nou în făină. Întoarceți bucățile pe foaia de copt (odihna de câteva minute face o acoperire mai robustă și mai clară).
Pregătiți un suport de răcire cu sârmă peste prosoape de hârtie. Într-un cuptor olandez mare și greu, încălziți 1 1/2 inci de ulei la foc mediu până când ajunge la 350 de grade F pe un termometru cu grăsimi adânci. Folosind clești de bucătărie, adăugați câteva bucăți de pui la un moment dat în uleiul fierbinte (aglomerarea va scădea temperatura, făcând puiul gras). Se prăjește puiul până când temperatura internă ajunge la 180 F, aproximativ 10 minute pe fiecare parte (urmăriți cu atenție, se poate arde cu ușurință).
Transferați puiul gătit pe grătar.
Serviți imediat sau la temperatura camerei (nu lăsați puiul să stea mai mult de 2 ore).
Puiul poate fi prăjit cu până la 2 zile în avans, acoperit și refrigerat.
Serviți—l rece—o mâncare clasică de picnic din Texas-sau reîncălziți-l pe grătare de sârmă așezate pe foi de copt într-un cuptor de 375 F pentru 15 până la 20 de minute.
Dacă puiul arată destul de întunecat înainte de a fi gătit, transferați-l pe grătarele de sârmă așezate pe foi de copt și coaceți într-un cuptor de 375 F până când carnea atinge o temperatură internă de 180 F pe un termometru cu citire instantanee. Păstrați puiul prăjit cald într-un cuptor de 200 F. Utilizarea unui termometru digital elimină necesitatea de a sta peste pui. Când sună alarma, carnea este gata.
Alison Oresman a lucrat ca jurnalist de mai bine de douăzeci de ani. A scris și editat pentru ziare din Wyoming, Florida și statul Washington. În calitate de editor de divertisment pentru Miami Herald, ea a supravegheat acoperirea restaurantului ziarului și a scris o rubrică săptămânală ca critic de restaurant. După ce s-a stabilit în statul Washington, a acoperit și restaurantele din zona Greater Seattle ca critic cu o rubrică săptămânală. Un brutar dedicat acasă, Alison este adesea în bucătărie atunci când ea nu este scris. Alison locuiește în Bellevue, Washington, împreună cu soțul ei, Warren, și copiii lor, Danny și Callie. Un bucătar de patiserie, restaurator și autor de cărți de bucate, nativul Texan Rebecca Rather a fost proprietarul destul de dulce
Brutarie si Caf-ul din 199