Dublu-întâlnire zară pui prăjit ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Acest fel principal are 669 calorii, 48G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zară, sos tabasco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit dublu înmuiat și napolitane Begiene cu lapte bătut, Napolitane cu lapte bătut cu oferte de pui prăjit cu lapte bătut, și Pui Prăjit Triplu Înmuiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați Zara, cimbru, Tabasco, Worcestershire, 1 lingură de sare și 1 1/2 lingurițe de piper într-un castron nereactiv suficient de mare pentru a conține toate bucățile de pui cu cel puțin 1 inch de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Sos Worcestershire
Lapte Bătut
Sos Tabasco
Piper
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați puiul și întoarceți-l pentru a acoperi complet în marinată. Se acoperă cu folie de plastic și se marinează la frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Scoateți puiul din frigider cu aproximativ 45 de minute înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Tapetați o foaie mare de copt cu folie de aluminiu. Într-un castron mare, puțin adânc, combinați făina, rămânând 1 lingură de sare, condimente Cajun și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Cajun
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
Bol
5
Scoateți puiul din marinada de zară și rotiți-l în făina condimentată până când este complet acoperit. Puneți-l pe foaia de copt pregătită; repetați cu puiul rămas. Înmuiați bucățile de pui acoperite încă o dată în marinată, apoi din nou în făină. Întoarceți bucățile pe foaia de copt (odihna de câteva minute face o acoperire mai robustă și mai clară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte Bătut
Marinada
Pui întreg
Rola
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Pregătiți un suport de răcire cu sârmă peste prosoape de hârtie. Într-un cuptor olandez mare și greu, încălziți 1 1/2 inci de ulei la foc mediu până când ajunge la 350 de grade F pe un termometru cu grăsimi adânci. Folosind clești de bucătărie, adăugați câteva bucăți de pui la un moment dat în uleiul fierbinte (aglomerarea va scădea temperatura, făcând puiul gras). Se prăjește puiul până când temperatura internă ajunge la 180 F, aproximativ 10 minute pe fiecare parte (urmăriți cu atenție, se poate arde cu ușurință).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Suport De Sârmă
Prosoape De Hârtie
Termometru De Bucătărie
Cuptor Olandez
7
Transferați puiul gătit pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Fiert
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
8
Serviți imediat sau la temperatura camerei (nu lăsați puiul să stea mai mult de 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
9
Fă-o devreme
10
Puiul poate fi prăjit cu până la 2 zile în avans, acoperit și refrigerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
11
Serviți—l rece—o mâncare clasică de picnic din Texas-sau reîncălziți-l pe grătare de sârmă așezate pe foi de copt într-un cuptor de 375 F pentru 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
12
Sfat
13
Dacă puiul arată destul de întunecat înainte de a fi gătit, transferați-l pe grătarele de sârmă așezate pe foi de copt și coaceți într-un cuptor de 375 F până când carnea atinge o temperatură internă de 180 F pe un termometru cu citire instantanee. Păstrați puiul prăjit cald într-un cuptor de 200 F. Utilizarea unui termometru digital elimină necesitatea de a sta peste pui. Când sună alarma, carnea este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Termometru De Bucătărie
Cuptor
14
Alison Oresman a lucrat ca jurnalist de mai bine de douăzeci de ani. A scris și editat pentru ziare din Wyoming, Florida și statul Washington. În calitate de editor de divertisment pentru Miami Herald, ea a supravegheat acoperirea restaurantului ziarului și a scris o rubrică săptămânală ca critic de restaurant. După ce s-a stabilit în statul Washington, a acoperit și restaurantele din zona Greater Seattle ca critic cu o rubrică săptămânală. Un brutar dedicat acasă, Alison este adesea în bucătărie atunci când ea nu este scris. Alison locuiește în Bellevue, Washington, împreună cu soțul ei, Warren, și copiii lor, Danny și Callie. Un bucătar de patiserie, restaurator și autor de cărți de bucate, nativul Texan Rebecca Rather a fost proprietarul destul de dulce
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.