Pui Prăjit Cu Lapte De Unt În Timpul Săptămânii
Puiul prăjit cu lapte de unt în timpul săptămânii este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 689 calorii. Pentru 1,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de boia, zară, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare sunt Vafe de zară cu pui prăjit cu zară, Pui Prăjit Cu Lapte De Unt, și Pui Prăjit Cu Lapte De Unt.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Marinați puiul într-un amestec de zară, sos de piper și 1 linguriță de sare într-un castron mare de sticlă.
Lăsați să stea 8 ore sau peste noapte la frigider, întorcând bucățile de pui cel puțin o dată. Odată gata de gătit, scoateți puiul din frigider.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți puiul din zară și ștergeți excesul de lichid cu prosoape de hârtie.
Amestecați făina, rămânând 1 linguriță sare, pesmet, usturoi granulat, boia și piper negru într-un castron mare. Într-o tigaie mare, încălziți 1 inch de ulei la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, aruncați puiul în făină, asigurându-vă că puiul este complet acoperit și uscat. Prăjiți puiul 3 minute pe fiecare parte. Apoi transferați fiecare bucată de pui pe o foaie de copt căptușită cu un suport de răcire și coaceți până când temperatura internă este de 170 de grade F, încă aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Puiul prăjit funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Ai putea încerca Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
Graach este un sat viticol excelent în inima Moselului Mijlociu. Pârtiile abrupte ale podgoriei Graacher Himmelreich sunt orientate spre sud-vest. Sunt plantate exclusiv cu Riesling.Nasul prezintă o calitate florală dulce de plummeria, piersică proaspătă cu o notă de caracter petrol, care este comună în vinurile germane. Adesea, cu cât un vin German are mai multă vârstă, cu atât este mai puternic caracterul benzinei. Nu este nimic în neregulă cu vinurile cu această aromă. Această epocă din 2003, prezintă doar o aromă ușoară-medie de benzină. Plin de caracter, Himmelreich SP * * * cerul gurii este un amestec minunat de piersici, miere și mango. Greutatea medie interplays ispititor cu aciditatea fin legat.