Pui Prăjit Cu Ceai Dulce

Pui Prăjit Cu Ceai Dulce
Rețeta de pui prăjit cu ceai dulce este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 8 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 812 calorii, 43G de proteine, și 45g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați făină auto-crescătoare, piper crăpat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Prăjit Cu Saramură, Pui Prăjit Cu Bere, și Pui Prăjit Cu Saramură Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă la fierbere într-un 3-qt. cratiță grea; adăugați pungi de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură; acoperiți și abrupți 10 minute.
3
Aruncați pungile de ceai. Se amestecă zahărul brun și următoarele 5 ingrediente, amestecând până se dizolvă zahărul. Se răcește complet (aproximativ 45 de minute); se amestecă gheața. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sac De CeaiSac De Ceai
ZahărZahăr
GheațăGheață
4
Amestecul trebuie să fie rece înainte de a adăuga la pui.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Tăiați pieptul de pui în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
6
Așezați amestecul de ceai și toate bucățile de pui într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; sigiliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
CeaiCeai
7
Puneți punga într-un vas de copt superficial și răciți 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
9
Scurgeți bine puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Bateți împreună făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu. Puneți 1 cană de amestec de făină într-o pungă de hârtie maro sau o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Puneți o bucată de pui în pungă; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
12
Scoateți puiul și transferați-l pe un suport de sârmă. Repetați procedura cu puiul rămas, adăugând mai mult amestec de făină în pungă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
13
Lăsați puiul să stea 30 de minute pentru a forma o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
14
Se toarnă ulei la adâncimea de 1 1/2 inci într-un cuptor olandez din fontă; se încălzește la foc mediu până la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
15
Prăjiți puiul, în loturi, 15 până la 22 de minute sau până se rumenesc și se termină, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
16
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Suport De SârmăSuport De Sârmă
17
Notă: Dacă utilizați o tigaie din fontă de 12 inci lățime (2 1/4 inci adâncime), turnați ulei la adâncimea de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista