Pui Prăjit Cu Ceai Dulce
Rețeta de pui prăjit cu ceai dulce este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 8 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 812 calorii, 43G de proteine, și 45g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați făină auto-crescătoare, piper crăpat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Prăjit Cu Saramură, Pui Prăjit Cu Bere, și Pui Prăjit Cu Saramură Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă la fierbere într-un 3-qt. cratiță grea; adăugați pungi de ceai.
Scoateți din căldură; acoperiți și abrupți 10 minute.
Aruncați pungile de ceai. Se amestecă zahărul brun și următoarele 5 ingrediente, amestecând până se dizolvă zahărul. Se răcește complet (aproximativ 45 de minute); se amestecă gheața. (
Amestecul trebuie să fie rece înainte de a adăuga la pui.)
Tăiați pieptul de pui în jumătate transversal.
Așezați amestecul de ceai și toate bucățile de pui într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; sigiliu.
Puneți punga într-un vas de copt superficial și răciți 24 de ore.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Bateți împreună făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu. Puneți 1 cană de amestec de făină într-o pungă de hârtie maro sau o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Puneți o bucată de pui în pungă; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Scoateți puiul și transferați-l pe un suport de sârmă. Repetați procedura cu puiul rămas, adăugând mai mult amestec de făină în pungă, după cum este necesar.
Lăsați puiul să stea 30 de minute pentru a forma o crustă.
Se toarnă ulei la adâncimea de 1 1/2 inci într-un cuptor olandez din fontă; se încălzește la foc mediu până la 32
Prăjiți puiul, în loturi, 15 până la 22 de minute sau până se rumenesc și se termină, întorcându-se ocazional.
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Notă: Dacă utilizați o tigaie din fontă de 12 inci lățime (2 1/4 inci adâncime), turnați ulei la adâncimea de 1 inch.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.