Pui prăjit cu caș de lămâie

Puiul prăjit cu caș de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 782 calorii, 61G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, lămâi, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Charlottes de lămâie cu caș de lămâie și coajă de lămâie confiată, Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, și Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați rozmarinul și următoarele 4 ingrediente (rozmarin prin usturoi). Frecați amestecul sub pielea slăbită și frecați pieptul și betisoarele. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Pierceți pielea de mai multe ori cu o furculiță de carne. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul; periați puiul cu caș de lămâie. Aranjați lămâi în jurul puiului.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți puiul din cuptor) și coaceți încă 1 oră sau până când termometrul înregistrează 18
(Acoperiți puiul liber cu folie dacă devine prea maro.)
Scoateți puiul din cuptor. Acoperiți puiul ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Se servește cu jumătăți de lămâie și se ornează cu rozmarin, dacă se dorește.