Reteta Pui fript cu cartofi prajiti la cuptor este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 2818 calorii, 230g de proteine, și 197g de grăsime pe porție. Pentru $9.85 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, unt, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ierburile proaspete, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Crema De Lavanda Cu Afine ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți La Cuptor Cu Pui, Oferte de pui și cartofi prăjiți la cuptor, și Crockpot gratar pui și cuptor cartofi prajiti.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Clătiți puiul în interior și în exterior și uscați-l. Condimentează interiorul cu 1 linguriță de sare și linguriță de piper. Umpleți interiorul cu lămâi și ierburi și frecați exteriorul cu untul înmuiat. Condimentează cu restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați ceapa și morcovii uniform pe fundul unei tigaie suficient de mare pentru a ține puiul confortabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
3
Așezați puiul deasupra legumelor și prăjiți timp de 1 oră sau până când sucurile se limpezesc când o coapsă este străpunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Lăsați puiul să se odihnească pe o placă de sculptură timp de aproximativ 15 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scoateți ceapa și morcovii din tigaie cu o lingură cu fante și dați deoparte. Îndepărtați excesul de grăsime din sucurile de tigaie cu o lingură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați tigaia la foc mediu și reducețisucurile de tigaie până se îngroașă ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
7
Serviți puiul cu morcovii, ceapa, sucurile de tigaie și cartofii prăjiți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore