Pui prăjit cu anghinare și unt de Gremolata

Pui prăjit cu anghinare și unt de Gremolata
Friptura de pui cu anghinare și unt de Gremolata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 107G de proteine, 110g de grăsime, și un total de 1476 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, unt, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Pui prăjit cu anghinare, Paste Din Grâu Integral Cu Anghinare, Pui Fript Și Mozza Afumată, și Somon Prăjit Cu Gremolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă untul, pătrunjelul tocat, coaja de lămâie și usturoiul presat într-un castron mic pentru a se amesteca. Condimentează amestecul de unt cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați puiul pe o foaie mare de copt cu margini mari; se usucă cu prosoape de hârtie. Glisați ușor mâna sub pielea pieptului de pui pentru a slăbi din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Întindeți 2 linguri de unt condimentat sub piele și 1 lingură peste pui; presărați pielea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Transfer la cuptor; pui fript 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Aranjați anghinare în jurul puiului; ungeți cu picături. Continuați prăjirea până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 180 de metri cubi F, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Transferați anghinare pe marginea platoului. Înclinați puiul peste foaia de copt, permițând sucurilor să se golească pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Așezați puiul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Ungeți 1 lingură de unt condimentat peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
10
Se toarnă sucurile de tigaie în barca de sos; se amestecă untul condimentat rămas și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Serviți pui și anghinare prăjite cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista