Pui prăjit cu anghinare și unt de Gremolata

Friptura de pui cu anghinare și unt de Gremolata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 107G de proteine, 110g de grăsime, și un total de 1476 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, unt, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Pui prăjit cu anghinare, Paste Din Grâu Integral Cu Anghinare, Pui Fript Și Mozza Afumată, și Somon Prăjit Cu Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se amestecă untul, pătrunjelul tocat, coaja de lămâie și usturoiul presat într-un castron mic pentru a se amesteca. Condimentează amestecul de unt cu sare și piper.
Așezați puiul pe o foaie mare de copt cu margini mari; se usucă cu prosoape de hârtie. Glisați ușor mâna sub pielea pieptului de pui pentru a slăbi din carne.
Întindeți 2 linguri de unt condimentat sub piele și 1 lingură peste pui; presărați pielea cu sare și piper.
Transfer la cuptor; pui fript 45 de minute.
Aranjați anghinare în jurul puiului; ungeți cu picături. Continuați prăjirea până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 180 de metri cubi F, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Transferați anghinare pe marginea platoului. Înclinați puiul peste foaia de copt, permițând sucurilor să se golească pe foaie.
Ungeți 1 lingură de unt condimentat peste pui.
Se toarnă sucurile de tigaie în barca de sos; se amestecă untul condimentat rămas și sucul de lămâie.
Serviți pui și anghinare prăjite cu sucuri de tigaie.