Pui Prăjit Crocant
Puiul prăjit crocant la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 580 calorii, 43G de proteine, și 33g de grăsime. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, boia de ardei, fulgi de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 84%. Încercați Rondele crocante de dovlecei fără Gluten: coapte sau prăjite, Pui Prăjit Crocant, și Pui Prăjit Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Așezați un suport într-o tigaie sau pe o foaie de copt.
Clătiți puiul în apă rece; se usucă. Într-un castron larg sau pe o farfurie, condimentați făina cu sare și 1/4 linguriță de piper. Dragați fiecare bucată de pui prin făină, astfel încât să fie complet acoperită, atingeți vasul pentru a scutura excesul de făină și a pune deoparte. Aruncați făina.
Aici vine partea copii ca cel mai bine: zdrobiți fulgii de porumb plasându-i într-o pungă mare de plastic resigilabilă, apăsând cu atenție punga pentru a împinge aerul. Sigilați punga (cu cât mai puțin aer în interior) și treceți peste fulgi cu un știft. Deschideți punga și turnați fulgii zdrobiți într-un castron larg sau pe o farfurie.
Într-un castron mare (suficient de mare pentru a draga bucățile de pui), amestecați Zara, muștarul, ardeiul cayenne, boia și salvia. Dați fiecărei bucăți de pui cu făină o baie bună de lapte de unt și apoi rulați în firimiturile de fulgi de porumb.
Aranjați bucățile de pui pe raft și puneți-le în cuptorul încins. Gatiti timp de 15 pana la 20 de minute, reduceti focul la 375 de grade si gatiti inca 25 pana la 30 de minute, pana cand sunt fierte si crocante. Sucurile ar trebui să curgă clar atunci când carnea este străpunsă cu un cuțit.
Serviți cu verdeață ușoară.
Per portie: calorii 520; grăsime 22 g (Sat. 6 g; Mono. 9 g; Poli. 5 g); Colesterol 136 mg; sodiu 1.040 mg; Carbohidrați 41 g; Fibre 1,5 g; proteine 40 g
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați 2 kilograme verdeață consistentă (escarole, cicoare, verdeață de muștar sau o combinație, tulpini mari tăiate), acoperiți ușor oala și gătiți până la licitație, 4 până la 5 minute.
Scurgeți verdeața într-un colizor, apoi lăsați să se răcească aproximativ 10 minute.
Stropiți cu 3 linguri fiecare ulei de măsline extravirgin și suc de lămâie; condimentează cu sare și piper.
Per portie: calorii 130; grăsime 10,5 g (Sat. 1,5 g; Mono. 7,4 g; Poli. 1,2 g); Colesterol 0 mg; sodiu 27,5 mg; Carbohidrați 9 g; Fibre 7 g; Proteine 2,5 g