Pui Prăjit Crocant

Pui Prăjit Crocant
Puiul prăjit crocant la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 580 calorii, 43G de proteine, și 33g de grăsime. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, boia de ardei, fulgi de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 84%. Încercați Rondele crocante de dovlecei fără Gluten: coapte sau prăjite, Pui Prăjit Crocant, și Pui Prăjit Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați un suport într-o tigaie sau pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Clătiți puiul în apă rece; se usucă. Într-un castron larg sau pe o farfurie, condimentați făina cu sare și 1/4 linguriță de piper. Dragați fiecare bucată de pui prin făină, astfel încât să fie complet acoperită, atingeți vasul pentru a scutura excesul de făină și a pune deoparte. Aruncați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Aici vine partea copii ca cel mai bine: zdrobiți fulgii de porumb plasându-i într-o pungă mare de plastic resigilabilă, apăsând cu atenție punga pentru a împinge aerul. Sigilați punga (cu cât mai puțin aer în interior) și treceți peste fulgi cu un știft. Deschideți punga și turnați fulgii zdrobiți într-un castron larg sau pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un castron mare (suficient de mare pentru a draga bucățile de pui), amestecați Zara, muștarul, ardeiul cayenne, boia și salvia. Dați fiecărei bucăți de pui cu făină o baie bună de lapte de unt și apoi rulați în firimiturile de fulgi de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Aranjați bucățile de pui pe raft și puneți-le în cuptorul încins. Gatiti timp de 15 pana la 20 de minute, reduceti focul la 375 de grade si gatiti inca 25 pana la 30 de minute, pana cand sunt fierte si crocante. Sucurile ar trebui să curgă clar atunci când carnea este străpunsă cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Serviți cu verdeață ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
8
Per portie: calorii 520; grăsime 22 g (Sat. 6 g; Mono. 9 g; Poli. 5 g); Colesterol 136 mg; sodiu 1.040 mg; Carbohidrați 41 g; Fibre 1,5 g; proteine 40 g
9
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați 2 kilograme verdeață consistentă (escarole, cicoare, verdeață de muștar sau o combinație, tulpini mari tăiate), acoperiți ușor oala și gătiți până la licitație, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
AndiveAndive
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scurgeți verdeața într-un colizor, apoi lăsați să se răcească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
12
Stropiți cu 3 linguri fiecare ulei de măsline extravirgin și suc de lămâie; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
13
Per portie: calorii 130; grăsime 10,5 g (Sat. 1,5 g; Mono. 7,4 g; Poli. 1,2 g); Colesterol 0 mg; sodiu 27,5 mg; Carbohidrați 9 g; Fibre 7 g; Proteine 2,5 g
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista