Pui Prăjit Coreean (Yangnyeom Chikin)

Puiul prăjit coreean (Yangnyeom Chikin) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.44 pe portie. O porție conține 393 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de sos oy, aripi de pui vârfuri de aripi și tobe, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit coreean (Yangnyeom Chikin), Pui prăjit coreean (yangnyeom Dak), și Pui Prăjit Coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se presară sarea peste aripile de pui, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la frigider 24 de ore. Acest lucru nu numai că asezonează puiul, ci extrage umiditate suplimentară de pe suprafața puiului, făcându-l mai ușor de crocant. Pentru a face sosul, combinați zahărul brun, sosul de soia, gochujang, soju, usturoiul, ghimbirul și uleiul de susan într-o tigaie și fierbeți până începe să devină siropos. Gustați sosul și adăugați gochugaru până când este picantul pe care îl doriți. Se strecoară sosul printr-o sită cu ochiuri fine pentru a îndepărta solidele. Acest lucru este important, deoarece solidele vor tinde să se aglomereze pe suprafața puiului, determinând pielea să-și piardă crocanța.
Adăugați aproximativ 2 " de ulei vegetal într-o oală cu fund greu și încălziți la 320 de grade F (160C). Scoateți puiul din frigider și folosiți prosoape de hârtie pentru a îndepărta cât mai multă umiditate de pe suprafața puiului. Este important să obțineți puiul foarte uscat, deoarece se va stropi în uleiul fierbinte făcând mizerie, iar pielea nu se va crăpa la fel de frumos.
Presărați amidonul de cartofi și aruncați puiul pentru a acoperi uniform fiecare bucată cu un strat subțire de amidon. Prăjiți aripile de pui timp de 10 minute în loturi. De fapt, puteți înghesui destul de multe aripi, atâta timp cât sunt complet scufundate.
Transferați pe o farfurie și continuați să prăjiți restul aripilor. Creșteți căldura uleiului la 375 grade F (190C). Prăjiți din nou puiul până când aripile se rumenesc (aproximativ 2-3 minute).
Transferați aripile direct în vasul cu glazură și aruncați rapid pentru a acoperi ușor cu glazura.
Transferați imediat pe un platou de servire. Dacă stau prea mult timp în sos, vor absorbi prea mult lichid și își vor pierde crocantul.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.