Pui Prăjit Clasic

Pui Prăjit Clasic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați puiul prăjit clasic. O porție conține 839 calorii, 54g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Un amestec de boia de ardei, piper cayenne, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui Prăjit Clasic, Orez Prăjit Clasic De Pui, și Orez Prăjit Clasic De Pui.

Instrucțiuni

1
Condimentați puiul generos cu sare și piper negru; așezați pe o foaie de copt, acoperiți ușor cu folie de plastic și refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Amestecați Zara, sosul fierbinte, frunza de dafin, usturoiul și cimbrul într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați puiul, asigurându-vă că bucățile sunt scufundate. Sigilați și refrigerați 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se amestecă făina, praful de copt, boia de ardei, praful de ceapă, cayenne, 3 1/2 lingurițe sare și 1 1/2 lingurițe piper negru într-o pungă resigilabilă separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Umpleți o tigaie adâncă din fontă de 12 inci la jumătate cu părți egale ulei de arahide și scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se încălzește la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți aproximativ jumătate din bucățile de pui din amestecul de lapte de unt, lăsând excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
8
Transferați în punga cu făină condimentată; sigilați și agitați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
9
Scoateți din pungă, scuturați orice exces de făină și transferați într-un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
10
Coborâți cu grijă puiul acoperit în ulei. Temperatura va scădea la 300 de grade F până la 325 de grade F; reglați căldura pentru a menține această temperatură, astfel încât crusta să nu ardă înainte ca carnea să fie gătită. Prăjiți, netulburați, 2 până la 3 minute pentru a seta crusta, apoi ridicați cu grijă cu clești pentru a verifica rumenirea; continuați să prăjiți, întorcându-vă după cum este necesar, până se rumenesc și se fierbe, încă 12 până la 14 minute pentru bucăți mai mici și încă 14 până la 16 minute pentru cele mai mari. (Un termometru ar trebui să înregistreze 160 de grade F în sâni și 170 de grade F în coapse și copane.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Scoateți puiul într-un raft curat pentru a se scurge, presărați sare și lăsați să se odihnească câteva minute. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
13
Fotografie de Yunhee Kim

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista