Pui Prăjit Chile-Lime

Pui Prăjit Chile-Lime
Pui prăjită Chile-var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 840 calorii, 71G de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Un amestec de ulei vegetal, coajă de tei, ardei iute serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chile Prăjită-Lime Broccolini, Prăjită Chile Var Conopidă - 0 Puncte, și Var și Chile Umăr de porc prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F și aranjați un suport în mijloc. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Îndepărtați gâturile și orice interior din cavități și aruncați-le.
3
Pentru a spatchcock, utilizați o pereche ascuțită de foarfece de pasăre sau foarfece de bucătărie pentru a tăia de-a lungul coloanei vertebrale; scoateți și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
4
Locul de pui, piept-side în sus, și apăsați în jos pentru a aplatiza-l să-l este situată complet plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Combinați ingredientele rămase într-un castron mic și amestecați până se combină uniform. Condimentează și ajustează aroma după dorință. Slăbiți pielea de pe pieptul și picioarele puiului și, folosind mâinile curate, întindeți 1/2 din amestec dedesubt. Frecați amestecul rămas pe toată exteriorul puiului. Puneți deoparte în timp ce cuptorul se încălzește, cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Așezați puiul într-o tigaie sau un vas de copt prevăzut cu un suport și prăjiți până la gătit un termometru citit instantaneu introdus în coapsă înregistrează 165 de grade F, aproximativ 50 până la 60 de minute; lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Se servește cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista