Pui Prăjit Chile-Lime
Pui prăjită Chile-var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 840 calorii, 71G de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Un amestec de ulei vegetal, coajă de tei, ardei iute serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chile Prăjită-Lime Broccolini, Prăjită Chile Var Conopidă - 0 Puncte, și Var și Chile Umăr de porc prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F și aranjați un suport în mijloc. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie.
Îndepărtați gâturile și orice interior din cavități și aruncați-le.
Pentru a spatchcock, utilizați o pereche ascuțită de foarfece de pasăre sau foarfece de bucătărie pentru a tăia de-a lungul coloanei vertebrale; scoateți și aruncați.
Locul de pui, piept-side în sus, și apăsați în jos pentru a aplatiza-l să-l este situată complet plat.
Combinați ingredientele rămase într-un castron mic și amestecați până se combină uniform. Condimentează și ajustează aroma după dorință. Slăbiți pielea de pe pieptul și picioarele puiului și, folosind mâinile curate, întindeți 1/2 din amestec dedesubt. Frecați amestecul rămas pe toată exteriorul puiului. Puneți deoparte în timp ce cuptorul se încălzește, cel puțin 20 de minute.
Așezați puiul într-o tigaie sau un vas de copt prevăzut cu un suport și prăjiți până la gătit un termometru citit instantaneu introdus în coapsă înregistrează 165 de grade F, aproximativ 50 până la 60 de minute; lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de sculptură.
Se servește cu sucuri de tigaie.