Pui Prăjit-Calzone De Anghinare
Calzonele prăjite de pui-anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 389 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Calzone de pui, spanac și anghinare (Dimensiune personală), Trei Calzone de brânză și anghinare, și Calzone De Cârnați Și Anghinare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Se usucă anghinarea cu prosoape de hârtie.
Combinați anghinare, sare, piper și usturoi într-un castron mare.
Adăugați spanac, brânză și pui; aruncați ușor pentru a combina.
Ungeți uleiul peste o foaie de copt; se presară cu făină de porumb. Desfaceți aluatul pe foaia de copt pregătită; tăiați în 6 porții egale. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Bateți fiecare porțiune într-un dreptunghi de 6 x 5 inci. Lingură 2/3 cană amestec de spanac în centrul fiecărei porții de aluat. Îndoiți un colț din fiecare porție de aluat peste amestecul de spanac pentru a forma un triunghi. Apăsați marginile împreună cu degetele pentru a sigila.
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până devin aurii.