Pui prăjit Achiote al lui Yuca cu ceapă roșie en Escabeche
Puiul prăjit Achiote al lui Yuca cu ceapă roșie en Escabeche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 553 calorii, 44G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de salată, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Achiote-cotlet de porc fript frecat, Ceapă Roșie Murată, și Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză).
Instrucțiuni
Într-un blender sau un robot de bucătărie, învârtiți 2 căței de usturoi, 2 linguri de ulei de salată, 6 linguri de oțet și pastă de achiote până se curăță ușor.
Clătiți puiul, uscați-l și scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime. Frecați ambele jumătăți pe toate părțile cu jumătate din amestecul de achiote. Puneți bucăți de pui, pielea în sus și una lângă alta, într - o tigaie de 9 pe 13 inci.
Coaceți într-un cuptor 375 timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și răspândiți rapid părțile pielii în mod egal cu amestecul achiote rămas. Continuați să coaceți, ungând ocazional cu sucuri de tigaie, până când pielea se rumeneste bogat (sub pastă), cu 30 până la 45 de minute mai mult.
Între timp, curățați și tăiați subțire ceapa; tocati restul de 2 catei de usturoi. Într - o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, combinați ceapa, usturoiul și restul de 1 lingură de ulei de salată; amestecați des până când legumele sunt limpezi, 8 până la 10 minute.
Adăugați restul de 6 linguri de oțet și amestecați ocazional până când lichidul este evaporat și ceapa se rumeneste ușor, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Adăugați oregano, mentă și sare și piper după gust.
Întindeți amestecul de ceapă pe un platou și păstrați-l la cald.
Puneți jumătățile de pui pe amestecul de ceapă. Tăiați sau tăiați carnea din oase.