Pui prăjit Achiote al lui Yuca cu ceapă roșie en Escabeche

Pui prăjit Achiote al lui Yuca cu ceapă roșie en Escabeche
Puiul prăjit Achiote al lui Yuca cu ceapă roșie en Escabeche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 553 calorii, 44G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de salată, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Achiote-cotlet de porc fript frecat, Ceapă Roșie Murată, și Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză).

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau un robot de bucătărie, învârtiți 2 căței de usturoi, 2 linguri de ulei de salată, 6 linguri de oțet și pastă de achiote până se curăță ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto PasteAnnatto Paste
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ulei De SalatăUlei De Salată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Clătiți puiul, uscați-l și scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime. Frecați ambele jumătăți pe toate părțile cu jumătate din amestecul de achiote. Puneți bucăți de pui, pielea în sus și una lângă alta, într - o tigaie de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
AnnattoAnnatto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți într-un cuptor 375 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți din cuptor și răspândiți rapid părțile pielii în mod egal cu amestecul achiote rămas. Continuați să coaceți, ungând ocazional cu sucuri de tigaie, până când pielea se rumeneste bogat (sub pastă), cu 30 până la 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Între timp, curățați și tăiați subțire ceapa; tocati restul de 2 catei de usturoi. Într - o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, combinați ceapa, usturoiul și restul de 1 lingură de ulei de salată; amestecați des până când legumele sunt limpezi, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ulei De SalatăUlei De Salată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați restul de 6 linguri de oțet și amestecați ocazional până când lichidul este evaporat și ceapa se rumeneste ușor, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Adăugați oregano, mentă și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Întindeți amestecul de ceapă pe un platou și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9
Puneți jumătățile de pui pe amestecul de ceapă. Tăiați sau tăiați carnea din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista