Pui Prăjit Acasă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 928 calorii. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pui, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Prăjiți La Cuptor, Patatas Bravas cartofi prăjiți acasă cu aioli de roșii prăjite, și "Acasă Dulce Acasă" Turtă Dulce Cottage pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Este foarte important să folosiți cel mai bun pui disponibil pe piață, de preferință organic, pentru a obține cele mai bune rezultate. Cartofii prăjiți sunt o parte excelentă pentru acest fel de mâncare. Pur și simplu așezați cartofii crudi sub pui atunci când prăjiți. Acestea vor fi perfect gătite atunci când puiul dvs. este gata.;
Scoateți puiul din ambalaj și clătiți-l bine sub apă curgătoare rece și uscați-l.
Puneți puiul la frigider și lăsați-l să se usuce cel puțin 12 ore sau până când pielea de pui este oarecum uscată.
Luați cheesecloth și formați-l într-o minge mică (o dimensiune a mingii de tenis) legată cu șnurul măcelarului.
Puneți mingea într-un bol cu 2 lingurițe de sare, crenguta de rozmarin sau cimbru, 1 crenguță de maghiran și boabele de piper negru întregi. Umpleți vasul cu apă, astfel încât nivelul apei să fie ușor deasupra bilei de brânză și puneți-l la frigider timp de 12 ore.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Scoateți puiul din frigider și asigurați-vă că este complet uscat. Frecați uleiul de măsline pe suprafața puiului și presărați uniform cu restul de 1 lingură de sare. Slăbiți pielea peste sân și glisați restul de 2 crengute maghiran sub fiecare parte. Luați mingea de brânză, stoarceți ușor excesul de saramură și lipiți-o în cavitatea de pui împreună cu jumătatea de lămâie. Legați picioarele împreună cu sfoara măcelarului.
Așezați pieptul de pui cu fața în sus pe un suport de copt și trageți aripile sub umeri.
Puneți puiul la cuptor și prăjiți până când pielea se usucă și sarea devine albă, 15 până la 20 de minute. Creșteți temperatura cu 25 de grade la fiecare 15 minute până când ajungeți la 375 de grade F. Continuați acest proces până când puiul este gătit. Pentru a verifica puiul pentru coacere, introduceți un termometru în partea de sân sub aripi și citiți căldura. Dacă puiul a atins 165 de grade F și pielea este oarecum crocantă, opriți cuptorul și lăsați-l să se odihnească încă 10 minute. Dacă vă place să aveți pielea mai crocantă, porniți broilerul timp de 2 până la 3 minute până când pielea devine mai întunecată.
Tăiați puiul în sferturi și serviți.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.