Pui Prăjit Acasă

Pui Prăjit Acasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 928 calorii. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pui, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Prăjiți La Cuptor, Patatas Bravas cartofi prăjiți acasă cu aioli de roșii prăjite, și "Acasă Dulce Acasă" Turtă Dulce Cottage pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Este foarte important să folosiți cel mai bun pui disponibil pe piață, de preferință organic, pentru a obține cele mai bune rezultate. Cartofii prăjiți sunt o parte excelentă pentru acest fel de mâncare. Pur și simplu așezați cartofii crudi sub pui atunci când prăjiți. Acestea vor fi perfect gătite atunci când puiul dvs. este gata.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Scoateți puiul din ambalaj și clătiți-l bine sub apă curgătoare rece și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Puneți puiul la frigider și lăsați-l să se usuce cel puțin 12 ore sau până când pielea de pui este oarecum uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Luați cheesecloth și formați-l într-o minge mică (o dimensiune a mingii de tenis) legată cu șnurul măcelarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
5
Puneți mingea într-un bol cu 2 lingurițe de sare, crenguta de rozmarin sau cimbru, 1 crenguță de maghiran și boabele de piper negru întregi. Umpleți vasul cu apă, astfel încât nivelul apei să fie ușor deasupra bilei de brânză și puneți-l la frigider timp de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
MaghiranMaghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți puiul din frigider și asigurați-vă că este complet uscat. Frecați uleiul de măsline pe suprafața puiului și presărați uniform cu restul de 1 lingură de sare. Slăbiți pielea peste sân și glisați restul de 2 crengute maghiran sub fiecare parte. Luați mingea de brânză, stoarceți ușor excesul de saramură și lipiți-o în cavitatea de pui împreună cu jumătatea de lămâie. Legați picioarele împreună cu sfoara măcelarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
MaghiranMaghiran
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
8
Așezați pieptul de pui cu fața în sus pe un suport de copt și trageți aripile sub umeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
9
Puneți puiul la cuptor și prăjiți până când pielea se usucă și sarea devine albă, 15 până la 20 de minute. Creșteți temperatura cu 25 de grade la fiecare 15 minute până când ajungeți la 375 de grade F. Continuați acest proces până când puiul este gătit. Pentru a verifica puiul pentru coacere, introduceți un termometru în partea de sân sub aripi și citiți căldura. Dacă puiul a atins 165 de grade F și pielea este oarecum crocantă, opriți cuptorul și lăsați-l să se odihnească încă 10 minute. Dacă vă place să aveți pielea mai crocantă, porniți broilerul timp de 2 până la 3 minute până când pielea devine mai întunecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Tăiați puiul în sferturi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
DificultateExpert
Gata În14 hrs
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista