Pui prăjit

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Fried Chicken. Această rețetă servește 4. O porție conține 503 calorii , 41 g de proteine și 31 g de grăsimi . Pentru 1,74 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 351 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Un amestec de pudră de usturoi, shortening de legume, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 73% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-a plăcut și Pui cu jerk jamaican, Patlaină prăjită și nucă de cocos Macadamia Fried Quinoa , Cook the Book: Chicken Kara-age, AKA Japanese Fried Chicken și Cook the Book: Chicken Kara-age, AKA Japanese Fried Chicken .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți bucățile de pui într-un recipient de plastic și acoperiți cu lapte de unt. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 12 până la 24 de ore.
Topiți suficientă scurtătură (la foc mic) pentru a ajunge la doar 1/3-inch pe partea unei tigaie din fontă de 12 inchi sau a unei tigaii grele. Odată ce scurtarea se lichefiază, ridicați căldura la 325 de grade F. Nu lăsați uleiul să treacă peste 325 de grade F.
Scurgeți puiul într-o strecurătoare.
Combinați sarea, boia de ardei, pudra de usturoi și piper cayenne. Asezonați generos puiul cu acest amestec. Trageți puiul în făină și scuturați excesul.
Puneți pielea de pui în jos în tigaie. Pune pulpele în centru, iar pieptul și picioarele pe marginea tigaii. Uleiul ar trebui să ajungă la jumătatea tigaii. Gatiti puiul pana devine maro auriu pe fiecare parte, aproximativ 10 pana la 12 minute pe fiecare parte. Mai important, temperatura internă ar trebui să fie în jur de 180 de grade. (Aveți grijă să monitorizați temperatura de scurtare la fiecare câteva minute.)
Scurgeți puiul pe un grătar peste o tavă. Nu scurgeți puiul așezând direct pe prosoape de hârtie sau pe pungi de hârtie maro. Dacă trebuie să țineți puiul înainte de servire, acoperiți ușor cu folie, dar evitați să țineți în cuptorul cald, mai ales dacă este un cuptor pe gaz.