Pui Prăjit
Puiul prăjit necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți boia maghiară, sare kosher, scurtarea legumelor și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Încercați Pui Jamaican Jerk, pătlagină prăjită și macadamia de nucă de cocos quinoa prăjită, Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, și Cuptor Fried Chicken-picant Cuptor fried chicken este sigur de a vă rugăm să Toți oaspeții dumneavoastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți bucățile de pui într-un recipient de plastic și acoperiți cu lapte de unt. Acoperiți și refrigerați timp de 12 până la 24 de ore.
Topiți suficientă scurtare (la foc mic) pentru a veni la doar 1/3-inch pe partea laterală a unei tigaie din fontă de 12 inci sau a unei tigaie grea. Odată ce lichefiază scurtarea ridica caldura la 325 de grade F. nu permite uleiului să treacă peste 325 de grade F.
Scurgeți puiul într-o strecurătoare.
Combinați sare, boia de ardei, praf de usturoi și piper cayenne. Condimentează liber puiul cu acest amestec. Dragați puiul în făină și scuturați excesul.
Așezați pielea de pui cu fața în jos în tigaie. Puneți coapsele în centru și pieptul și picioarele în jurul marginii tigaiei. Uleiul ar trebui să vină la jumătatea drumului în tigaie. Gatiti puiul pana se rumeneste pe fiecare parte, aproximativ 10-12 minute pe fiecare parte. Mai important, temperatura internă ar trebui să fie în jur de 180 de grade. (Aveți grijă să monitorizați temperatura de scurtare la fiecare câteva minute.)
Scurgeți puiul pe un raft peste o tigaie. Nu scurgeți așezând puiul direct pe prosoape de hârtie sau pungi de hârtie maro. Dacă trebuie să țineți puiul înainte de servire, acoperiți ușor cu folie, dar evitați să țineți într-un cuptor cald, mai ales dacă este un cuptor cu gaz.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling