Puiul provensal necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 296 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ulei vegetal, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare includ Pui Provensal, Pui Provensal, și Pui Provensal.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul peste tot cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(fie Fie Obișnuit)
2
Puneți făina într-un castron puțin adânc. Pui de dragare în făină pe ambele părți, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Uleiul cald într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald. Se sotează puiul până devine auriu și se gătește, întorcându-se o dată, 5 până la 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți puiul pe o farfurie; cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă vinul și roșiile, răzuind orice bucăți rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Aduceți la fierbere și gătiți pentru a amesteca aromele, amestecând des, 2 până la 3 minute. Se amestecă măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
6
Puneți puiul pe farfurii; sos de lingură deasupra.