Pui Provensal

Pui Provensal
Puiul provensal necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 296 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ulei vegetal, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare includ Pui Provensal, Pui Provensal, și Pui Provensal.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul peste tot cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Puneți făina într-un castron puțin adânc. Pui de dragare în făină pe ambele părți, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Uleiul cald într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald. Se sotează puiul până devine auriu și se gătește, întorcându-se o dată, 5 până la 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți puiul pe o farfurie; cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă vinul și roșiile, răzuind orice bucăți rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Aduceți la fierbere și gătiți pentru a amesteca aromele, amestecând des, 2 până la 3 minute. Se amestecă măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Puneți puiul pe farfurii; sos de lingură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Se presară pătrunjel și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista