Pui Proaspăt De Lămâie-Piper
Puiul proaspăt de lămâie-piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 423 calorii, 33g de proteine, și 31g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, unt, pui prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Proaspăt Lămâie Piper Carne De Vită Se Amestecă Fry, și Verdeață proaspătă de lămâie pe Focaccia de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați boabele de piper într-o pungă mică pentru congelator cu fermoar. Zdrobiți cu un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Combinați ardeiul zdrobit, coaja de lămâie și următoarele 3 ingrediente.
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de ardei uniform sub pielea slăbită și peste pui. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un suport acoperit cu spray de gătit; așezați raftul pe tigaia de prăjire.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 450 și coaceți 20 până la 22 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 18
Lăsați să stea 15 minute.
Îndepărtați și aruncați pielea.
Garnisiți puiul cu pene de lămâie, dacă doriți.