Pui prins cu parmezan cu sos picant de roșii și cartofi copți de două ori cu cheddar și bacon

Pui prins cu parmezan cu sos picant de roșii și cartofi copți de două ori cu cheddar și bacon
Reteta Pui prins cu parmezan cu sos picant de rosii si cartofi copti de doua ori cu cheddar si bacon se poate face in aproximativ 1 ora si 35 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 572 de calorii, 44 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Pentru 3,07 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. Un amestec de pudră de chili, muștar Dijon, fâșii de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ măsline coapte Cheddar cu sos de parmezan, mușcături de conopidă la cuptor cu sos de cheddar și mușcături de conopidă la cuptor cu sos de cheddar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Arpagic Proaspăt Tocat, Ca Garnitură OpționalăArpagic Proaspăt Tocat, Ca Garnitură Opțională
2
Coaceți cartofii timp de 1 oră, până se înmoaie. Când se răcește suficient pentru a fi manipulat, tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime, scoateți carnea, lăsând o coajă de 1/4 inch și transferați carnea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Mai Mult Pentru Garnitură1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Mărunțit, Plus Mai Mult Pentru GarniturăCheddar Mărunțit, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
4 Felii De Bacon De Curcan, Tocate Si Fierte Pana Devine Crocante4 Felii De Bacon De Curcan, Tocate Si Fierte Pana Devine Crocante
3
Adăugați slănină, smântână și Cheddar și amestecați până se omogenizează. Se asezoneaza, dupa gust, cu sare si piper negru. Turnați amestecul înapoi în coji și aruncați toate cojile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Stropiți cu puțin cheddar mărunțit. Aranjați cojile umplute pe o tavă de copt (sau puneți la frigider până când sunt gata de coacere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Scoici UmpluteScoici Umplute
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Coaceți 20 de minute, până se rumenesc. Dacă doriți, acoperiți cu arpagic înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Pentru a face fâșii de pui, acoperiți puiul peste tot cu muștar de Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Puneți parmezanul într-un vas puțin adânc sau într-o pungă de plastic, adăugați puiul și întoarceți (sau agitați punga) pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
8
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați puiul și gătiți 5 minute pe fiecare parte, până când este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Între timp, într-o cratiță mică, combinați sosul de roșii, sucul de lămâie, pudra de chili, sosul iute și piperul negru. Puneți tigaia la foc mediu și aduceți la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Serviți puiul cu sos și cartofi copți în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista