Pui presat cu dovlecei galbeni și roșii

Pui presat cu dovlecei galbeni și roșii
Puiul presat cu dovlecei galbeni și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 227 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, căței de usturoi, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Pui Presat Cu Dovlecei Galbeni Și Roșii, Dovlecei galbeni și roșii, și Dovleac galben de vară cu roșii cu vezicule pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă puiul și se condimentează cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați puiul, cu pielea în jos. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament, apoi o oală grea sau o tigaie, urmată de o greutate de 3 până la 5 kilograme (cum ar fi două cutii de 32 de uncii sau o cărămidă învelită în folie). Gatiti 10 minute, apoi indepartati greutatea, Oala si pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Întoarceți puiul și acoperiți din nou cu o rundă curată de pergament, oală și greutate, apoi gătiți până când sunt fierte, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Transferați puiul pe o farfurie și păstrați-l cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Adăugați dovlecei, roșii, usturoi, 2 lingurițe de maghiran și 1/4 linguriță de sare în grăsime în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana cand dovlecelul este doar fraged si rosiile au devenit cochete, 6 pana la 8 minute. Se amestecă orice suc din farfurie și se condimentează cu sare și piper. Lingură peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaghiranMaghiran
TomateTomate
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Presărați puiul și legumele cu lingurița rămasă maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MaghiranMaghiran
Pui întregPui întreg
8
Se servește cu: o salată verde aruncată cu vinetă de vin roșu
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista