Pui presat cu dovlecei galbeni și roșii
Puiul presat cu dovlecei galbeni și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 227 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, căței de usturoi, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Pui Presat Cu Dovlecei Galbeni Și Roșii, Dovlecei galbeni și roșii, și Dovleac galben de vară cu roșii cu vezicule pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă puiul și se condimentează cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați puiul, cu pielea în jos. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament, apoi o oală grea sau o tigaie, urmată de o greutate de 3 până la 5 kilograme (cum ar fi două cutii de 32 de uncii sau o cărămidă învelită în folie). Gatiti 10 minute, apoi indepartati greutatea, Oala si pergamentul.
Întoarceți puiul și acoperiți din nou cu o rundă curată de pergament, oală și greutate, apoi gătiți până când sunt fierte, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Transferați puiul pe o farfurie și păstrați-l cald, acoperit.
Adăugați dovlecei, roșii, usturoi, 2 lingurițe de maghiran și 1/4 linguriță de sare în grăsime în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana cand dovlecelul este doar fraged si rosiile au devenit cochete, 6 pana la 8 minute. Se amestecă orice suc din farfurie și se condimentează cu sare și piper. Lingură peste pui.
Presărați puiul și legumele cu lingurița rămasă maghiran.
Se servește cu: o salată verde aruncată cu vinetă de vin roșu