Pui prajit usor si crocant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pui prăjit ușor și crocant. Această rețetă servește 4. O porție conține 997 de calorii, 43 g de proteine și 78 g de grăsimi. Pentru 2,23 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați bicarbonat de sodiu, condimente pentru carne de pasăre, sos iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 64%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: pui ușor prăjit la cuptor, somn ușor și crocant și pui prăjit crocant.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare amestecați zara, sosul iute și sare și piper, după gust.
Adăugați părțile de pui și întoarceți pentru a se acoperi complet. Acoperiți și marinați la frigider pentru 30 de minute până la 2 ore.
Într-o tigaie adâncă, cu fundul greu, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare la 350 de grade F.
Puneți făina într-o tavă de copt puțin adâncă sau într-o farfurie de plăcintă, adăugați bicarbonatul de sodiu, condimentele pentru carne de pasăre, piper cayenne și sare și piper, după gust.
Lucrând în 2 reprize, scuturați excesul de zară și puneți bucățile de pui în amestecul de făină, acoperindu-le bine. Adăugați-le cu grijă, în reprize, în uleiul încins și prăjiți până se rumenesc pe exterior și sunt fierte, aproximativ 5 până la 7 minute.
Scoateți din ulei și scurgeți-l pe o tavă tapetată cu hârtie.
Transferați pe o foaie de copt cu un gratar și coaceți la cuptor pentru 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor și transferați pe un platou de servire pentru a servi.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Pui prăjit în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.