Pui portocaliu și ghimbir
Puiul portocaliu și ghimbir este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 619 calorii, 38g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de marmeladă de portocale, bulion de pui, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Portocaliu-Ghimbir, Pui De Ghimbir Portocaliu, și Pui Portocaliu Și Ghimbir.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți orezul și bulionul până la fierbere; reduceți căldura. Capac; se fierbe 20 de minute.
Între timp, într-un castron mic, bateți oul și laptele cu furculița sau cu sârmă. În vasul superficial, amestecați amestecul Bisquick, ghimbirul și coaja de portocală. Înmuiați puiul în amestec de ouă, apoi acoperiți cu amestec Bisquick.
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 8-10 minute, intorcand o data, pana se rumeneste in exterior si sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (170F).
Când orezul este gătit, pufați cu furculița și amestecați marmelada de portocale.
Așezați orezul pe platoul de servire; aranjați puiul pe orez.
Se presară migdale și pătrunjel.
Se ornează cu felii de portocală.