Pui Portocaliu-Rozmarin
Orange-rozmarin pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.11 pe portie. O porție conține 686 calorii, 50g de proteine, și 51G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare kosher, portocală, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până portocaliu ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin-Pui Portocaliu, Pui De Rozmarin Portocaliu, și Pui Portocaliu-Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătați coaja de la jumătate de portocală pentru a măsura 2 lingurițe.
Tăiați jumătatea portocalie în sferturi.
Combinați coaja portocalie, untul și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mic. (Rezervați jumătatea portocalie rămasă pentru o altă utilizare.)
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați jumătate din amestecul de unt sub pielea slăbită. Frecați amestecul de unt rămas peste suprafața puiului. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub pui.
Puneți bucăți portocalii în cavitate.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un suport mic acoperit cu spray de gătit.
Așezați rack-ul în interiorul unui aragaz lent electric de 5 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a registrelor coapsei
Scoateți puiul din aragazul lent.
Lăsați să stea 15 minute. Aruncați pielea.