Pui portocaliu la cuptor și orez brun

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul portocaliu copt și orezul brun. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 544 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de portocale, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui ușor portocaliu peste orez brun, Pui Portocaliu Cu Orez Brun (Fără Gluten), și Orez Brun Portocaliu Slab.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când începe să se rumenească și moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa, bulionul de pui, orezul, 1/4 cană de suc de portocale, 2 lingurițe de coajă de portocală, 1 lingură de ulei și 3/4 linguriță de sare într-un vas de copt de 2 litri și amestecați pentru a combina.
Aruncați puiul cu restul de 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un bol mediu. Puneți puiul în amestecul de orez. Acoperiți vasul cu folie și transferați-l în cuptor, având grijă să nu vărsați.
Coaceți timp de 55 de minute.
Scoateți folia și stropiți puiul cu 2 linguri de suc de portocale. Continuați să coaceți până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită, puiul este complet gătit și orezul este fraged, cu aproximativ 50 de minute mai mult.
Stropiți puiul cu sucul de portocale rămas.
Presărați menta, nucile de pin și cantitatea dorită de coajă de portocală rămasă peste vas și serviți.