Pui Portocaliu Dulce Și Lipicios
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul portocaliu dulce și lipicios ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Un amestec de sos de susan asiatic, zahăr, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Bastoane De Pui Portocalii Lipicioase, Pulpe De Pui Glazurate Portocalii Lipicioase, și Copane De Pui Portocalii Lipicioase La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți 1 linguriță. zest din portocaliu. Folosiți un cuțit ascuțit mic pentru a tăia coaja rămasă și miezul alb din portocaliu; tăiați portocala în bucăți de mușcătură.
Se amestecă coaja, pansamentul, sosul de soia, zahărul și piperul zdrobit.
Gatiti puiul in tigaie antiaderenta la foc mare 5 pana la 6 min. sau până se termină, amestecând frecvent.
Adăugați ghimbir și usturoi; gatiti si amestecati la foc mediu-mare 2 min.
Adăugați ardei roșii; gatiti 2 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând frecvent.
Se transferă în castron; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați amestecul de pansament în tigaie; gătiți și amestecați 1 până la 2 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Adăugați amestecul de pui; gatiti si amestecati 2 min. sau până se încălzește. Se amestecă portocalele; lingura pe platou.