Pui Portocaliu-Balsamic

Pui Portocaliu-Balsamic
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 246 calorii. Dacă 65 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., puiul portocaliu-Balsamic ar putea fi un extraordinar fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână margarină, amidon de porumb, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată De Pui Balsamică Portocalie, Pui în sos balsamic, portocaliu și rozmarin, și Pui portocaliu-balsamic cu sparanghel, fasole verde și mămăligă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul între două foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/2 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Spinkle cu sare și piper; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pui și gătiți 8 până la 10 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați bulionul și amidonul de porumb; se amestecă marmelada. Se amestecă amestecul de bulion în tigaie și se gătește, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă. Se amestecă oțetul. Reduceți căldura la mediu; adăugați pui, întorcându-se la strat. Gatiti 1 pana la 2 minute suplimentare sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MarmeladăMarmeladă
Pui întregPui întreg
OțetOțet
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Garnisiți cu felii de portocale, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista