Pui Portocaliu-Balsamic
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 246 calorii. Dacă 65 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., puiul portocaliu-Balsamic ar putea fi un extraordinar fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână margarină, amidon de porumb, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată De Pui Balsamică Portocalie, Pui în sos balsamic, portocaliu și rozmarin, și Pui portocaliu-balsamic cu sparanghel, fasole verde și mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul între două foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/2 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Spinkle cu sare și piper; dragă în făină.
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui și gătiți 8 până la 10 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă o dată.
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald.
Combinați bulionul și amidonul de porumb; se amestecă marmelada. Se amestecă amestecul de bulion în tigaie și se gătește, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă. Se amestecă oțetul. Reduceți căldura la mediu; adăugați pui, întorcându-se la strat. Gatiti 1 pana la 2 minute suplimentare sau pana se incalzeste bine.
Garnisiți cu felii de portocale, dacă doriți.