Pui Picant Prăjit
Puiul picant este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 580 calorii, 33g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de flori de broccoli, nuci, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui și Broccoli se amestecă, Pui Rapid Și Broccoli, și Pui și legume prăjite rapid de 15 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 1 lingură de ulei, 1 lingură de sos de soia și 1 linguriță de amidon de porumb până se omogenizează.
Adăugați pui; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 15 minute.
Într-o tigaie mare sau wok, combinați fulgii de pui și piper; se prăjește la foc mediu-mare în 2 linguri de ulei timp de 5 minute sau până când sucurile de carne se limpezesc.
Îndepărtați și păstrați cald.
Se amestecă broccoli, ceapa și usturoiul în uleiul rămas timp de 5-8 minute sau până se înmoaie.
Într-un castron mic, combinați bulionul, ghimbirul și sosul de soia rămas și amidonul de porumb; se amestecă până se omogenizează.
Se adaugă în tigaie; se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați pui și nuci; se încălzește.