Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în repertoriul dvs., puiul picant la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 580 de calorii , 27 g de proteine și 43 g de grăsimi per porție. Pentru 1,46 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 aș spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și cumpărați dressing pentru salată ranch, aripioare de pui, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 43% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui picant la grătar , Pui picant la grătar cu cartofi cu ierburi și ceapă perla , și Fileuri de somon la grătar cu sos picant .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pulpe De Pui (5-1/2 Uncii Fiecare)
Pulpe De Pui Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Aripioare De Pui (3-1/2 Uncii Fiecare)
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă sosul chili, ardeiul de banane, apa, zahărul brun, sosul de ardei, fulgii de ardei, cayenne și Liquid Smoke, dacă doriți. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripioare De Pui Fiecare)
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Pune puiul pe o tigaie acoperită cu spray de gătit. Turnați puțin sos peste pui. Se prăjesc la 3-4 inci de la căldură timp de 12-15 minute pe fiecare parte sau până când sucurile curg limpede, ungându-se frecvent cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat