Pui Picant De Roșii (Ayam Masak Merah)

Puiul picant de roșii (Ayam Masak Merah) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pui, roșii, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele, puteți urma acest fel principal cu Gatiti cartea: Mousse de ciocolata cu seminte de Cardamom ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ayam Masak Merah (pui în sos picant de roșii), Ayam Golek Gaya Pahang (Pui La Grătar Picant În Stil Pahang), și Pui balinez (ayam Pelalah) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați puiul cu pudră de turmeric și sare. Pune deoparte. Înmuiați ardeii roșii chile uscați în apă fierbinte până se înmoaie. Amestecați chile uscat înmuiat, ardei iute roșu proaspăt, usturoi, ceapă și ghimbir într-un blender până la o pastă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniti puiul in uleiul incins pana devine auriu pe toate partile.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Scoateți excesul de ulei din tigaie, lăsând aproximativ 1 lingură. Gatiti si amestecati pasta de chile cu scortisoara, anasonul stelat, cuisoarele si semintele de cardamom pana cand sunt parfumate. Întoarceți puiul în tigaie. Se amestecă în apă, adăugând mai mult dacă este necesar. Aruncați roșiile și amestecați ketchup-ul și zahărul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când puiul nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 15 minute.