Pui Picant Cu Tigaie
Puiul picant de tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 461 calorii, 41G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți fasole, sare, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tigaie Picantă De Pui Mac, Tigaie picantă de pui și fasole, și Tigaie picantă de pui și Orzo.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați pudra de chili, sarea și piperul; presărați uniform pe ambele părți ale pieptului de pui.
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 8-10 minute, rotind o data, pana cand sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (170F).
Se amestecă fasolea, porumbul și salsa.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 3 până la 5 minute sau până când legumele sunt fierbinți.