Pui-Pesto Pan Pizza
Pui-Pesto Pan Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 1,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 342 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, apă, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Un Pui Pesto Pan, Un Pui Pesto Pan, și Un Pui Pesto Pan.
Instrucțiuni
Desfaceți crusta de pizza într-un 15-in negrăsit. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt; aplatizați aluatul și construiți ușor marginile. Prick aluat mai multe elemente cu o furculiță.
Se coace la 425 CP timp de 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Între timp, combinați amestecul de apă, ulei și sos pesto într-o cratiță. Gatiti pana se incalzeste (nu fierbeti).
Adăugați spanacul, ricotta și ceapa.
Răspândiți peste crustă. Se acoperă cu pui, ciuperci, roșii și brânzeturi elvețiene și Romano.
Se coace la 425 CP timp de 7 minute sau până când crusta devine aurie și brânza se topește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizza poate fi asociată cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Fantini Sangiovese cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Fantini Sangiovese]()
Fantini Sangiovese
Culoare roșie granat. Intens și persistent, fructat, cu o notă winy și favoare de lemn. Corp mediu, taninuri bune, echilibrate și gata de băut.Excelent cu toate cursurile tipice de gătit tradițional Italian, cu carne și pește copt.