Pui-Pesto Pan Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 1,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 342 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, apă, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Un Pui Pesto Pan, Un Pui Pesto Pan, și Un Pui Pesto Pan.
Instrucțiuni
1
Desfaceți crusta de pizza într-un 15-in negrăsit. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt; aplatizați aluatul și construiți ușor marginile. Prick aluat mai multe elemente cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Se coace la 425 CP timp de 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Între timp, combinați amestecul de apă, ulei și sos pesto într-o cratiță. Gatiti pana se incalzeste (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Sos Pesto
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați spanacul, ricotta și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Spanac
Ceapă
5
Răspândiți peste crustă. Se acoperă cu pui, ciuperci, roșii și brânzeturi elvețiene și Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Tomate
Pui întreg
Brânză Romano
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Se coace la 425 CP timp de 7 minute sau până când crusta devine aurie și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pizza poate fi asociată cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Fantini Sangiovese cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Fantini Sangiovese
Culoare roșie granat. Intens și persistent, fructat, cu o notă winy și favoare de lemn. Corp mediu, taninuri bune, echilibrate și gata de băut.Excelent cu toate cursurile tipice de gătit tradițional Italian, cu carne și pește copt.