Pui Pelau
Puiul Pelau este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru 1,19 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 496 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână oțet, pudră de curry, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pelau Vegetarian-Ardei Umpluți, I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, și I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați oțetul și 1 lingură de sare.
Adăugați puiul și înmuiați timp de 20 de minute. Clătiți puiul și condimentați cu sare și piper. Aruncați oțetul și puneți puiul deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță adâncă sau cuptor olandez.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati pana se rumeneste.
Adăugați bucățile de pui și prăjiți până se rumenesc peste tot, amestecând continuu.
Se toarnă orezul și se condimentează cu cimbru și pudră de curry. Se amestecă în apă.
Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute sau până când orezul este fraged și a absorbit tot lichidul.