Pui pecan cu sos de brânză albastră
Pui pecan cu sos de brânză albastră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 688 de calorii, 37 g de proteine și 55 g de grăsime fiecare. Pentru 2,63 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză, zahăr brun, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui umplut într-un sos de brânză albastră și nuci pecan, aripioare de pui la grătar cu sos picant de chipotle și sos de iaurt cu brânză albastră și pui umplut cu brânză albastră cu sos de bivoliță.
Instrucțiuni
Stropiți puiul cu sare și piper. Într-un castron puțin adânc, combinați făina și rozmarinul; într-un bol separat, puțin adânc, combinați untul și zahărul brun.
Puneți nucile pecan într-un alt castron puțin adânc. Ungeți puiul cu amestec de făină, apoi scufundați-l în amestecul de unt și acoperiți cu nuci pecan.
Transferați pe o tavă de copt unsă.
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când un termometru arată 170°.
Între timp, puneți smântâna într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 8-10 minute sau până se îngroașă. Se amestecă brânza, ceapa, sare și piper.