Pui Parmigiana

Pui Parmigiana
Puiul Parmigiana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1164 de calorii , 70 g de proteine și 52 g de grăsime fiecare. Pentru 6,84 USD per porție , această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 111 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână piept de pui, frunze de pătrunjel, ardei iute cubano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor spectaculos de 97% , ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana și Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal Sau Ulei De Măsline PurUlei Vegetal Sau Ulei De Măsline Pur
3
Asezonați puiul pe ambele părți cu sare și piper. Puneți fiecare piept în făină și îndepărtați excesul, apoi înmuiați în ou și lăsați excesul să se scurgă, apoi treceți pe ambele părți în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Împărțiți uleiul în 2 tigăi mari și încălziți la foc mare până aproape că afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adaugati 2 piepti de pui in fiecare tigaie si gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Transferați pe o foaie de copt și acoperiți fiecare piept cu puțin sos de roșii, câteva felii de mozzarella, sare și piper și o lingură de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți la cuptor până când puiul este gătit și brânza este topită, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Se scoate din cuptor si se orneaza cu frunze de busuioc sau patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Încinge ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Adăugați roșiile făcute piure cu sucul lor, roșiile zdrobite, pasta de roșii, 1 cană de apă, dafin, pătrunjel, ardei cubanez și aduceți la fiert. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper. Reduceți focul și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Vinul Barbera

Pui parmezan poate fi combinat cu Chianti, Montepulciano și Vin Barbera. Când puiul este combinat cu sos de roșii și brânză, se poate descurca cu un vin roșu ușor sau mediu. Deoarece acesta este un fel de mâncare italo-american, am mers pe vinuri italiene. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Revista