Puiul Parmigiana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1164 de calorii , 70 g de proteine și 52 g de grăsime fiecare. Pentru 6,84 USD per porție , această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 111 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână piept de pui, frunze de pătrunjel, ardei iute cubano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor spectaculos de 97% , ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana și Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal Sau Ulei De Măsline Pur
3
Asezonați puiul pe ambele părți cu sare și piper. Puneți fiecare piept în făină și îndepărtați excesul, apoi înmuiați în ou și lăsați excesul să se scurgă, apoi treceți pe ambele părți în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Suc De Lămâie Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Împărțiți uleiul în 2 tigăi mari și încălziți la foc mare până aproape că afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
5
Adaugati 2 piepti de pui in fiecare tigaie si gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Transferați pe o foaie de copt și acoperiți fiecare piept cu puțin sos de roșii, câteva felii de mozzarella, sare și piper și o lingură de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți la cuptor până când puiul este gătit și brânza este topită, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se scoate din cuptor si se orneaza cu frunze de busuioc sau patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Încinge ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
10
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Adăugați roșiile făcute piure cu sucul lor, roșiile zdrobite, pasta de roșii, 1 cană de apă, dafin, pătrunjel, ardei cubanez și aduceți la fiert. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper. Reduceți focul și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pui parmezan poate fi combinat cu Chianti, Montepulciano și Vin Barbera. Când puiul este combinat cu sos de roșii și brânză, se poate descurca cu un vin roșu ușor sau mediu. Deoarece acesta este un fel de mâncare italo-american, am mers pe vinuri italiene. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.