Pui Parmezan Tigaie Oală Plăcintă

Pui Parmezan Tigaie Oală Plăcintă
Pui Parmezan tigaie oală plăcintă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 91 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 253 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 690 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pui, conserve de roșii, crustă de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista