Pui Parmezan Rollatini
Pui Parmezan Rollatini ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,08 USD pe porție. O porție conține 293 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, bulion de pui, albus de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi albusul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Rollatini De Pui, Rollatini De Pui Cajun, și Pui Și Spanac Rollatini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. gătiți bulionul, usturoiul, roșiile și busuiocul într-o tigaie la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Condimentați puiul cu sare și piper; așezați partea netedă în jos pe o suprafață de lucru.
Se presară cu pătrunjelul și mozzarella. Începând de la capătul scurt, rotiți-vă pentru a închide umplutura. Asigurați-vă cu o scobitoare.
Amestecați parmezanul și pesmetul într-un vas superficial.
Puneți albusul de ou într-un alt vas și bateți până se spumează.
Ceață o tigaie din fontă cu spray de gătit. Înmuiați rulourile de pui în albusul de ou, apoi acoperiți cu amestecul de pesmet.
Așezați în tigaie, cu fața în jos.
Presărați cu orice pesmet rămas și ceață cu spray de gătit.
Coaceți până la fiert, aproximativ 20 de minute.
Se servește cu sosul de roșii și mămăligă, dacă se dorește.
Fotografie de Antonis Achilleos