Pui parmezan cu sos de unt Balsamic

Pui parmezan cu sos de unt Balsamic
Puiul parmezan cu sos de unt Balsamic este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 984 calorii, 68G de proteine, și 73G de grăsime. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Parmezan-pui cu crustă Panko cu sos de unt de lămâie, Friptură cu unt de parmezan, glazură balsamică și Rucola, și Friptură Cu Unt De Parmezan, Glazură Balsamică Și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, aruncați bucățile de pui cu uleiul de măsline, parmezanul, oregano și usturoiul. Aranjați bucățile de pui, cu pielea în sus, pe o foaie mare de copt cu margini și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Coaceți timp de aproximativ 45 de minute sau până când se rumenesc ușor și tocmai fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, într-o cratiță mică, combinați bulionul de pui și oțetul și fierbeți la foc mare până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se ia de pe foc și se amestecă untul, câte 1 lingură odată, până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Transferați puiul în farfurii, lingurați sosul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista