Pui parmezan cu sos de unt Balsamic
Puiul parmezan cu sos de unt Balsamic este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 984 calorii, 68G de proteine, și 73G de grăsime. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Parmezan-pui cu crustă Panko cu sos de unt de lămâie, Friptură cu unt de parmezan, glazură balsamică și Rucola, și Friptură Cu Unt De Parmezan, Glazură Balsamică Și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron mare, aruncați bucățile de pui cu uleiul de măsline, parmezanul, oregano și usturoiul. Aranjați bucățile de pui, cu pielea în sus, pe o foaie mare de copt cu margini și condimentați cu sare și piper.
Coaceți timp de aproximativ 45 de minute sau până când se rumenesc ușor și tocmai fierte.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați bulionul de pui și oțetul și fierbeți la foc mare până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul, câte 1 lingură odată, până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați puiul în farfurii, lingurați sosul deasupra și serviți.