Pui Parmezan

Pui Parmezan
Parmezanul de pui necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 3,55 USD pe porție. O porție conține 577 calorii, 65g de proteine, și 17g de grăsime. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ulei de canolan, sos de spaghete, jumătăți de piept de pui și parmezan. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, și Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan.

Instrucțiuni

1
Pui brun în ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați sos de spaghete și ciuperci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se acoperă și se fierbe timp de 10-15 minute sau până când un termometru citește 170.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Se presară cu brânzeturi. Se fierbe 4-6 in. de la căldură timp de 3-4 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Se servește cu linguine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Vinul Barbera

Parmezanul de pui funcționează foarte bine cu vinul Chianti, Montepulciano și Barbera. Când puiul este asociat cu sos de roșii și brânză, se poate descurca cu un vin roșu ușor sau mediu. Deoarece acesta este un fel de mâncare italo-American, am mers după vinuri italiene. Tenuta di Capraia Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aromă intensă și bogată, Vinoasă, bazată pe fructe. Note plăcute de cireșe, răcoritoare și bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate39
Revista