Pui Parmezan
Parmezanul de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $ 4.04 pe portie. O porție conține 324 calorii, 56G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oregano, piper, sos marinara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, Chicken Chasseur (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați puiul într-o tigaie de prăjire superficială sau într-o tigaie de tort de 9 pe 13 inci.
Se presară oregano, apoi se toarnă sosul.
Presărați parmezanul și coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când sosul este fierbinte și brânza este topită. Condimentează cu piper după gust.
Se servește cu verdeață mixtă îmbrăcată cu o vinaigretă.