Pui Parmezan

Pui Parmezan
Parmezanul de pui este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 166 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de paste de roșii, brânză mozzarella, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, Chicken Chasseur (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Parmezan Nou De Pui.

Instrucțiuni

1
În cratița antiaderentă de 2 litri, amestecați apă fierbinte, 1 1/2 căni de lapte, 2 linguri de unt și amestecul de sos și pastele nefierte (din cutia de ajutor pentru pui).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SosAmestec De Sos
Pui întregPui întreg
UntUnt
PastePaste
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește doar până la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 12 minute, amestecand frecvent, pana cand pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Se ia de pe foc. Sosul se va îngroșa așa cum este.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
4
Între timp, tăiați fiecare piept de pui în 3 până la 5 felii, ținând cuțitul într-un unghi. Feliile trebuie să aibă o grosime de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Puneți puiul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați 1 lingură de lapte pentru a umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
7
Adăugați firimituri condimentate (din cutia de ajutor pentru pui) pentru a acoperi puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
8
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 2 linguri de unt și uleiul la foc mediu până când untul este topit. Adăugați cu grijă puiul în amestecul de unt fierbinte; gatiti 4 pana la 6 minute sau pana se rumenesc. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Întoarceți puiul, gătiți cu 4 până la 6 minute mai mult sau până când se rumenesc și centrele nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
În cupa de măsurare cu microunde cu 2 cani, sosul de paste cu microunde descoperit la 1 până la 2 minute sau până când este fierbinte. Pentru a servi, așezați puiul pe farfurii individuale. Puneți sosul de paste peste pui; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
10
Se servește cu paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista