Pui Paella Valenciana de la grătar

Pui Paella Valenciana de la grătar
Pui Paella Valenciana de la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1175 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, roșii, fasole obișnuită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paella Valenciana, Paella Valenciana, și Paella Valenciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă fasolea lima într-o strecurătoare; sortați și îndepărtați resturile, apoi clătiți și scurgeți fasolea. Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți 2 1/2 până la 3 litri de apă și fasole la fierbere; gatiti 2 minute. Acoperiți bine, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scurgeți fasolea, rezervând 2 litri de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Clătiți puiul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Tăiați fiecare coapsă pe jumătate pe lungime de - a lungul unei părți a osului; sau cu un satâr, tăiați puiul întreg prin oase în bucăți de 2 pe 3 inci (Vezi notele). Scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime. Clătiți fasolea verde și îndepărtați și aruncați capetele tulpinii și orice șiruri dure; tăiați fasolea în lungimi de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
5
Dacă utilizați un grătar cu cărbune (cel puțin 22 in. larg), aprindeți 160 de brichete (aproximativ 9 1/2 lb.) pe grătarul de foc; amortizoare deschise. Când cărbunii sunt punctați cu cenușă, în 15 până la 20 de minute, răspândiți într-un strat dublu uniform, cu aproximativ 2 inci mai lat decât baza tigaiei de paella. Setați grătarul la 4 până la 6 inci deasupra cărbunelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați cărbunii să ardă până când sunt fierbinți (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde), 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Dacă utilizați un grătar cu gaz (cel puțin 19 in. lat), rotiți temperatura la mare, închideți capacul și lăsați să se încălzească timp de 10 minute.
8
Setați o tigaie de paella de 17 inci pe grătar peste cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se adaugă 2 linguri de ulei;cu o spatulă largă, se întinde pe fundul vasului. Când uleiul este fierbinte, adăugați bucăți de pui (închideți capacul pe grătarul cu gaz); gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc ușor pe ambele părți, 6 până la 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați roșiile și amestecați până când majoritatea sucurilor s-au evaporat, 1 până la 2 minute. Se amestecă restul de 1 lingură de ulei, fasole verde, 1 1/2 lingurițe de sare, boia de ardei și turmeric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Adăugați fasolea lima înmuiată și lichidul de gătit rezervat de 2 litri (dacă este rece, încălziți într-un cuptor cu microunde sau tigaie până când este fierbinte înainte de a adăuga). Notă nivelul lichidului din tigaie: măsurați distanța de la janta tigaiei sau niturile mânerului până la nivelul lichidului. (Închideți capacul pe grătarul cu gaz.) Aduceți la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se fierbe ușor pentru a aroma bulionul, 25 până la 30 de minute (la grătarul cu gaz, reglați căldura după cum este necesar pentru a menține fierberea blândă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
13
Scoateți aproximativ 1 cană de bulion din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Adăugați suficientă apă pentru a se potrivi cu nivelul inițial de lichid, 3 până la 5 căni. Gustați bulionul în tigaie și condimentați după gust cu mai multă sare; gustați și bulionul rezervat și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Se toarnă orezul într-o bandă în centrul tigaiei. Desenați o lingură de lemn sau o spatulă într-un model larg în zig-zag prin orez și peste tigaie pentru a distribui orezul uniform. Împingeți boabele care plutesc deasupra bulionului înapoi. Fierbeți, fără a amesteca, până când orezul este fraged pentru a mușca, 25 până la 30 de minute. Dacă orezul începe să ardă înainte de a fi fraged, scoateți tigaia de pe foc și lăsați cărbunii să ardă la o temperatură mai scăzută înainte de a continua. (La grătarul cu gaz, închideți capacul și reglați căldura, astfel încât lichidul să fiarbă rapid la început, apoi reduceți căldura când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat; rotiți tigaia ocazional, astfel încât fundul să se gătească uniform.) Dacă orezul este încă ferm, stropiți aproximativ 1/2 cană din bulionul rezervat uniform deasupra și gătiți încă câteva minute; repetați dacă este necesar. (Dacă nu este nevoie de bulion rezervat, salvați pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Cu lingura, împingeți puțin din stratul superior de orez pentru a vedea dacă există o crustă maro pe fund; dacă nu s-a format încă, gătiți încă câteva minute (reglați căldura gazului după cum este necesar pentru a rumeni, dar nu arde, orezul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
17
Se ia de pe foc și se lasă să stea aproximativ 5 minute. Strângeți sucul din lămâi peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
18
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate41
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista