Pui Paella Valenciana de la grătar

Pui Paella Valenciana de la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1175 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, roșii, fasole obișnuită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paella Valenciana, Paella Valenciana, și Paella Valenciana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă fasolea lima într-o strecurătoare; sortați și îndepărtați resturile, apoi clătiți și scurgeți fasolea. Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți 2 1/2 până la 3 litri de apă și fasole la fierbere; gatiti 2 minute. Acoperiți bine, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți fasolea, rezervând 2 litri de lichid de gătit.
Clătiți puiul și uscați-l.
Tăiați fiecare coapsă pe jumătate pe lungime de - a lungul unei părți a osului; sau cu un satâr, tăiați puiul întreg prin oase în bucăți de 2 pe 3 inci (Vezi notele). Scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime. Clătiți fasolea verde și îndepărtați și aruncați capetele tulpinii și orice șiruri dure; tăiați fasolea în lungimi de 3 inci.
Dacă utilizați un grătar cu cărbune (cel puțin 22 in. larg), aprindeți 160 de brichete (aproximativ 9 1/2 lb.) pe grătarul de foc; amortizoare deschise. Când cărbunii sunt punctați cu cenușă, în 15 până la 20 de minute, răspândiți într-un strat dublu uniform, cu aproximativ 2 inci mai lat decât baza tigaiei de paella. Setați grătarul la 4 până la 6 inci deasupra cărbunelui.
Lăsați cărbunii să ardă până când sunt fierbinți (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde), 5 până la 10 minute.
Dacă utilizați un grătar cu gaz (cel puțin 19 in. lat), rotiți temperatura la mare, închideți capacul și lăsați să se încălzească timp de 10 minute.
Setați o tigaie de paella de 17 inci pe grătar peste cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz.
Se adaugă 2 linguri de ulei;cu o spatulă largă, se întinde pe fundul vasului. Când uleiul este fierbinte, adăugați bucăți de pui (închideți capacul pe grătarul cu gaz); gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc ușor pe ambele părți, 6 până la 12 minute în total.
Adăugați roșiile și amestecați până când majoritatea sucurilor s-au evaporat, 1 până la 2 minute. Se amestecă restul de 1 lingură de ulei, fasole verde, 1 1/2 lingurițe de sare, boia de ardei și turmeric.
Adăugați fasolea lima înmuiată și lichidul de gătit rezervat de 2 litri (dacă este rece, încălziți într-un cuptor cu microunde sau tigaie până când este fierbinte înainte de a adăuga). Notă nivelul lichidului din tigaie: măsurați distanța de la janta tigaiei sau niturile mânerului până la nivelul lichidului. (Închideți capacul pe grătarul cu gaz.) Aduceți la fierbere ușoară.
Se fierbe ușor pentru a aroma bulionul, 25 până la 30 de minute (la grătarul cu gaz, reglați căldura după cum este necesar pentru a menține fierberea blândă).
Scoateți aproximativ 1 cană de bulion din tigaie.
Adăugați suficientă apă pentru a se potrivi cu nivelul inițial de lichid, 3 până la 5 căni. Gustați bulionul în tigaie și condimentați după gust cu mai multă sare; gustați și bulionul rezervat și condimentați cu sare.
Se toarnă orezul într-o bandă în centrul tigaiei. Desenați o lingură de lemn sau o spatulă într-un model larg în zig-zag prin orez și peste tigaie pentru a distribui orezul uniform. Împingeți boabele care plutesc deasupra bulionului înapoi. Fierbeți, fără a amesteca, până când orezul este fraged pentru a mușca, 25 până la 30 de minute. Dacă orezul începe să ardă înainte de a fi fraged, scoateți tigaia de pe foc și lăsați cărbunii să ardă la o temperatură mai scăzută înainte de a continua. (La grătarul cu gaz, închideți capacul și reglați căldura, astfel încât lichidul să fiarbă rapid la început, apoi reduceți căldura când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat; rotiți tigaia ocazional, astfel încât fundul să se gătească uniform.) Dacă orezul este încă ferm, stropiți aproximativ 1/2 cană din bulionul rezervat uniform deasupra și gătiți încă câteva minute; repetați dacă este necesar. (Dacă nu este nevoie de bulion rezervat, salvați pentru o altă utilizare.)
Cu lingura, împingeți puțin din stratul superior de orez pentru a vedea dacă există o crustă maro pe fund; dacă nu s-a format încă, gătiți încă câteva minute (reglați căldura gazului după cum este necesar pentru a rumeni, dar nu arde, orezul).
Se ia de pe foc și se lasă să stea aproximativ 5 minute. Strângeți sucul din lămâi peste orez.
Se adaugă sare după gust.