Pui Nacho Coace Făcut Peste
Pui Nacho coace făcut peste este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 486 calorii. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână slănină Oscar mayer, chipsuri de tortilla la cuptor, piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. 94 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui Nacho Coace, Fiesta Nacho Pui Coace, și Nacho Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați puiul pe foaia de copt acoperită cu folie; se acoperă cu salsa.
Coaceți 20 min. sau până când puiul este gata (165F), topping cu chipsuri zdrobite și brânză în ultimele 5 min.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile din tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti si amestecati 5 min. Se amestecă roșiile; gatiti 4 pana la 5 min. sau până când roșiile încep să apară, amestecând ocazional.
Adăugați orez; gatiti 2 pana la 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Se amestecă slănina.
Se servește cu amestec de orez.